OBIECTE DONATE IN SCOPURI CARITABILE

Daca ai ocazia sa ajuti, fara a cere nimic inapoi, fa-o!

Masa in stil industrial din piese auto-moto si blat din tabla tebitata cu logo BIKERS FOR HUMANITY ROMANIA , din atelierul mobilierinstilindustrial.ro, alaturi de Cristian Hrubaru.Masa se poate licita AICI  iar banii obtinuti vor fi folositi in cadrul campanie BFH 2020

BURSA CONSTRUCTIILOR- PASIUNEA PENTRU CREATIE SI MOBILIER STIL INDUSTRIAL 

–-CITESTE AICI–-

Daca putem ajuta de ce sa nu o facem.

Impreuna suntem mai puternici. O chitara donata asociatie BIKERS FOR HUMANITY ROMANIA prin intermediul CRISTIAN HRUBARU.Scoasa la licitatie pentru 24 de zile si incheiata cu suma de 2500 lei. Toti banii au fost folositi in cadrul campaniei de ajutorare CORONAVIRUS, COVID-19 pentru procurarea echipamente din anumite spitale.

Masa echipa OLX Romania !

Respectul fata de echipa OLX, in cadrul lansarii videoclipului how to olx si promovarii atelierului mobilierstilindustrial.ro, a fost materializat intr-o masa realizata din piese auto/moto si blat din tabla debitata, proiectata special Autocad si debitata CNC laser.

OLX ROMANIA – VA MULTUMESC INCA O DATA PE ACEASTA CALE!

 

 

Chiatra si VELOCIPED donata petnru CICLISTI CICLISTE

Cele doua obiecte au fost donate, o parte in banii stransi in urma licitaiei vor fi folositi inc adrul organizarii galei RANDOROM ARAD.

Datorita starii de urgenta , gala a fost anulata dar vor fi reluate demersurile organizarii imediat vor fi anulate masurile in viguare

3 saniute in dar, realizate 100% manual, pentru 36 de copii institutionalizati din judetul Calarasi 

Multumesc Bikers for Humanity Romania & Cristian Hrubaru pe aceasta cale pentru ca am putut fi parte din ajutorul mosului.

22.12.2019

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.